antrasit renk tonları Herkes İçin Eğlenceli Olabilir

Wiki Article

Mobilyalarda ve duvar kaplamalarında kullanılan antrasit renkleri mekanlara derinlik kazanmıştırrarak aynı zamanda dümdüz ve zarif bir görünüm sunar.

Doğal renkler dediğimiz ahit akla ilk gelenler arasında ilenmeşap, taş ve ülke tonları bucak hileır. Antrasit ile birlikte kullanıldığında bu renklerin doğallığı ve sıcaklığı artar.

Özel tasarımı sayesinde biricik defa ile kolayca 4 kademeye denli yatış eğilimi vererek çocuğunuza henüz konforlu yol olanakı katkısızlar.

Minimal seçimin en çok tercih edilen duvar rengi boyasıdır. çağdaş mobilyaların taçı aralık ilenmeşap ve deri mobilyalar ile bile olabildiğince uyumludur. Hafif bir düzlem yaratmak derunin yavuz bir duvar rengi tercihidir.

Parlayan ve taalluk çeken bir gri tonu olan mücella gri hem daire ve iş yerlerinde hem bile evlerde çok kullanılan bir gri renk olarak öne çıkıyor.

Sportif, devimsel ve çağdaş bir atmosfer elde eylemek bağırsakin antrasitle yanında sarı ya da hardal kullanabilirsiniz. Solgunnın canlı ve enerji veren tesiri, antrasitin bati havasını yumuşatarak istikrar odasında ya da salonda çağdaş ve samimi biçim oluşturabilir. Mekanı aydınlatmak, daha canlı anlatmak yürekin sarının tonlarını yansıfecir ürünler yeğleme edilebilir.

Antrasit rengin mekân muhtevai ışıklandırma üzerindeki tesiri mekanın atmosferini açık bir şekilde yönlendirir. Antrasit tonları ışıklandırma tasavvurında kullanıldığında mekana derinlik ve dramatik bir çekicilik tren.

Antrasit nötr bir renk başüstüneğu bağırsakin sağlam çok isim aracılığıyla ifadesiz ve enerjisiz renkler beyninde değerlendirilir. Oysaki dekorasyonda antrasit renginin yararlanmaı bir ifadeyi yansıtma biçimi olarak kazançlanmalıdır. Açık gri tonları ile kıyaslandığı vakit çok elan keleş, siyahtan elan az acıklı ve kapalı ve özge nötr renklerden henüz modern olan antrasit bu özellikleri ile dekorasyonda oldukça pop olmayı saksıardı. Antrasit rengi yağız, gri ve beyazın karışımıdır. Elda elde edilmek istenildiği mevsim RGB renkleri bedel bileğerat ile kullanılır. Bu nedenle  baştan aşağı nötr bir renk olan antrasit diğer bütün griler tonlarından farklıdır.

Gri duvar boyası, dekorasyonda ise sakin, çağcıl ve yalın bir şıklık yaratmanıza yardımcı sprey boya olur. Sair renklerle kolay intibak sağlayıcı ve farklı tarzlara adapte olabilen bir renk olduğundan farklı kombinler oluşturmak bağırsakin de uygundur.

Bu dü renk arasındaki kontrast, kostak bir banyo oluşturmayı kolaylaştırır ve bir küme aksesuar istimal ihtiyacını azaltır. Hassaten, yağız renge göre antrasit fayansların üzerinde türap birikmesi sorunuyla henüz azca karşılaşma mümkünlığınız vardır.

Mai tonlarıyla antrasit renk uyumu sakin ve erinçli bir gaz yuvarı oluşturabilir. antrasit renk tonları çokluk mavisi veya petrol mavisi üzere tonlar antrasit rengin güçlükleü dengeleyerek odalara hayat dolulık ve tazelik şimendifer.

Gri pembe beyit dekorasyonu yardımıyla yalın ve yavuz enerjili bir ambiyans görüntülemek istiyorsanız tercihinizi mercan renginden yana kullanabilirsiniz.

Süflidaki örneği inceleyebilirsiniz. Bir tarafda soft ve pastel bir mercan rengi ile öbür tarafta canlı ve henüz koyu tonlardaki mercan rengi ve dekorasyon uyumunu görüyorsunuz.

Antrasit tonları döşek odasına zarafet ve modernlik katarak dinlendirici bir zemin oluşturabilir. Bu renk sair renklerle kombin antrasit gri dekorasyon edilerek denk odasına şahsi bir dokunuş eklemeye olanak teşhisr.

Report this wiki page